Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου το Διαπολιτισμικό Σχολείο Σαπών και συνομίλησε με τους μαθητές αλλά και το διδακτικό προσωπικό που το απαρτίζουν.

Σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, μαθήτριες και μαθητές υποδέχτηκαν θερμά τον κ. Τσαλικίδη και φρόντισαν να αποδείξουν για ακόμα μία φορά πως οι κάτοικοι των Σαπών και της Ροδόπης ευρύτερα είναι άριστοι οικοδεσπότες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα χαμόγελα που είδε στο πρόσωπο των παιδιών, τονίζοντας πως "Ένα ακόμα έμπρακτο παράδειγμα αρμονικής συνύπαρξης ανθρώπων με διαφορετικά "Πιστεύω" είναι αυτό των Σαπών. Με γνώμονα πάντα την πρόοδο της περιοχής μας οι άνθρωποι που ζούνε εδώ ξέρουν να σέβονται τον Συνάνθρωπο! Σήμερα με υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη ζεστασιά οι μικροί μας φίλοι και το μέλλον του τόπου μας. Όλοι πρέπει να στραφούμε στο μέλλον αυτών των παιδιών για να μπορέσουμε να τους χαρίσουμε ένα καλύτερο αύριο".

Αφού ανταλλάξανε τις καθιερωμένες ευχές ενόψει της αλλαγής του χρόνου, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης να εύχεται σε όλους καλή χρονιά.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης